A Gombaszög hangulat

A Gombaszög hangulat

A Gombaszögi Nyári Tábor eredeti hangulatát most nézd meg videón! Idén már több, mint 1200 résztvevő látogatott el Krasznahorkaváraljára, ahol az idei év legnagyobb szlovákiai magyar jamboreeja zajlik egészen vasárnap késő estig. Koncertek, közéleti előadások, fiúk és lányok, színház, rengeteg játék jellemzi a rendezvényt.

Ma este a párkányi Jóvilágvan és a Nemulass játszik majd, szombaton pedig a Tankcsapda és a MadDogx áll a tábor színpadára. Vasárnap is koncertek várják a szórakozni vágyó fiatalokat, hiszen először kerül megrendezésre a Szlovákiai Dal Napja, ahol hazai kezdő bandák játszhatnak, este pedig a Punnany Massif zenél majd.

Vasárnap azonban még egy különleges eseményre várnak a szervezők mindenkit. Egy Guiness-rekordot kísérelnek meg felállítani a vár alatt. A világ legnagyobb ölelését valósítják majd meg, amikor a táborozók körülölelik a várat.

A tábor szervezői a közéleti előadásokat az internet segítségével élőben is közvetítik. A rendezvényről részletes információkat a tábor honlapján vagy Facebook oldalán találnak az érdeklődők.

(gombaszög)



Hagyj üzenetet