Felhívás: Felvidéki Médiaképzés

Felhívás: Felvidéki Médiaképzés

A Szabad Újság és a Csallóköz hetilap kiadóvállalata első alkalommal hirdeti meg a Felvidéki Médiaképzést.

A szervezők azok jelentkezését várják, akik már legalább három cikket közöltek magyar nyelvű, legalább regionális terjesztésű hetilapban vagy periodikában, és szívesen kipróbálnák magukat a média több területén, valamint vállalják a képzésben való részvétel feltételeit. Ezek: személyes részvétel a rendszeres műhelymunkában, házi feladatok elkészítése, részvétel a nyolc alkalomból álló egyenként kétnapos intenzív képzési szakaszban.

Az oktatást ismert magyarországi újságírók, médiaszakemberek tartják, akik többek közt az MTVA, (Magyar Rádió, MTI), a Heti Válasz, a Magyar Nemzet, a Hír TV szerkesztőségeiben dolgoznak. A képzés gyakorlatorientált, a média minden területére kiterjed, annak befejezése után a tanárok véleményei alapján a kiválasztott legtehetségesebb tanulók a két hetilap ösztöndíjaiban részesülnek.

Korhatár: 18-40 év

A képzésre történő jelentkezés feltétele: szlovákiai állandó lakhely.

A képzés díjtalan, de a felvételt nyert hallgatók regisztrációs díjat térítenek, 50 euró összegben. Ezt az összeget a képzés után, 2015 júniusában visszakapják, amennyiben az órák több mint 75 százalékán részt vettek.

Az esetleges utazási és szállásköltségek a résztvevőket terhelik.

A képzés helyszíne: Komárom

A képzés időpontjai: 8 hétvége, minden hónapban egy alkalommal (2014. október – 2015. május) – péntek 14.30-tól szombat 17.00-ig

Jelentkezni önéletrajzzal, rövid motivációs levéllel, továbbá a 3 megjelent írás csatolásával lehet. A jelentkezési anyagot a szervezők a felvidekimediakepzes@gmail.com email címre várják 2014.szeptember 21-ig.

A képzésben résztvevők nevét szeptember 28-ig e-mailben közöljük minden jelentkezővel.

További információk: felvidekimediakepzes@gmail.com,

Várjuk jelentkezésüket!

A szervezők

A képzési programunk támogatói:

Bethlen Gábor Alap

Szabad Újság

Csallóköz

-rozsnyovidek.sk, forrás, fotó: Szabad Újság



Hagyj üzenetet