Kultúrházak éjjel-nappal 2015 fotópályázat

Kultúrházak éjjel-nappal 2015 fotópályázat

A Magyar Népművelők Egyesülete fotópályázatot hirdet a Kultúrházak éjjel- nappal akció és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

  • A pályázat időtartama

    A fotók benyújtásának kezdete: 2015. január 5.
    A pályázat zárása: 2015. február 25.

  • A pályázatra minden fényképet szívesen fogadunk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak

    – A fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek rendezvényén készült, 2014-ben, illetve 2015. január 1. és február 25. között.

    – 2015. február 25-én éjfélig beérkezik a pályázat címére, (palyazat@kulturhazak.hu) a kép címével, készítésének helyével és idejével, az esemény vagy rendezvény nevével amelyen készült, valamint a pályázó nevével, telefonszámával, e-mail és posta címével együtt.

    – A pályázó engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára a fotók felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek feltöltésekor közzétesszük.

  • A pályázat értékelése

    A fotókat előzetes elbírást követően folyamatosan tesszük közzé a Kultúrházak éjjel- nappal akció facebook oldalán.

    A fotókat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért szakmai zsűri értékeli.

    A pályázat megnyitásától a zárásáig minden héten választunk egy “Hét fotója” képet, amelyet a www.kulturhazak.hu oldalon közzé teszünk.

  • A pályázat díjazása

    A fotópályázat díjazásának összértékét, bruttó 200 000 Ft-ot, háromtagú szakmai zsűri oszt fel az első három helyezett között.

 -rozsnyovidek.sk, forrás: www.kulturhazak.hu


Hagyj üzenetet