Járd körbe Európát a Harley-Davidsonnal!

Járd körbe Európát a Harley-Davidsonnal!

A Harley-Davidson azt a szenvedélyes motorost keresi, aki hajlandó részt venni egy két hónapos költségtérítéses európai körúton. És ez mind semmi, mert a szerencsés motoros megkapja ajándékba a túrán használt Street Glide™ motorkerékpárt, plusz 25.000 eurót.

Úgy hangzik, mint egy álom. De nem az. Ez egy állásajánlat egy szerencsés jelentkező számára, mivel a Harley-Davidson motorkerékpár legenda útjára indítja a „Discover More” kezdeményezést, amelyet egy kiválasztott, élete legcsodálatosabb motorozása előtt álló motoros kalandor vezet majd.

Ezen a nyáron a szerencsés nyertest arra kérik fel, hogy tervezze meg saját motoros kalandját és vállaljon abban főszerepet, miközben áthalad több mint 20 európai országon, felkutatja Európa legjobb motoros útjait és a közösségi médián, valamint az erre a célra kialakított weboldalon keresztül megosztja tapasztalatait. Egy hónap készülődés és tervezés után a szerencsés motoros – akinek minden lépését egy hivatásos filmes csapat követi majd – két hónapon át utazik, hogy dokumentálja ezt az ámulatba ejtő motoros élményt.

Túl szép, hogy igaz legyen? A kiválasztott motoros 2015 májusában kezdi meg az utat.

Jelentkezni a www.h-d.com/riderwanted oldalon lehet, ahol ki kell fejteni, hogy a jelentkező szerint miért éppen ő legyen az a motoros, aki erre a hihetetlen utazásra vállalkozhat.

Harley davidson

Discover more

A jelentkezés határideje: 2015. március 20.

A kiválasztott motoros személyét áprilisban hirdetik ki. Ezt követően megkezdődhet ennek az életben egyszer adódó utazásnak a megtervezése.

Minden leendő motorosnak rendelkeznie kell érvényes Európai Uniós útlevéllel, egy A kategóriás motorvezetői engedéllyel, és elsősorban azzal a vággyal, hogy elmeséljen egy történetet, ami másokat is inspirál majd arra, hogy egy hasonló kalandban részt vegyenek.

A motoros keresésével kapcsolatos további információkért látogasson el erre az oldalra: www.h-d.com/riderwanted.

Pályázati oldal: http://discovermore.harley-davidson.com/hu_HU/

-rozsnyovidek.sk, forrás, fotó: palyazatok.orgHagyj üzenetet