Az idei MARTfeszt zenei programja

Az idei MARTfeszt zenei programja

Kultúra, közélet, sport, szórakozás, közösségépítés, játékok, élmények és sok egyéb várja az érdeklődőket az idei Martosi Szabadegyetemen, azaz a MARTfeszten július 8-12. között.
A szabadegyetem esti bulirészlegének zenei előadói között régi, jól bejáratott előadók és az elmúlt években népszerűvé vált zenekarok ugyanúgy képviseltetik magukat. Előbbiek közül DEMJÉN FERENC, a BEATRICE, DEÁK BILL GYULA és a TANKCSAPDA teszi tiszteletét, és az LGT Revival Band is a 70-es és 80-as éveket idézi meg. Az új évezred előadói közül RÚZSA MAGDI, a KEREKES BAND, a BALKAN FANATIK, a FIRKIN, a ZORALL, az EXPIRED PASSPORT és TÖRÖK ÁDÁM lép fel, de a fesztivál rendszeres záróakkordját adó ISMERŐS ARCOKkal is lehet majd találkozni a színpadon. A népzenét idén is a rendkívül népszerű Muzsikás együttes biztosítja majd.

A fesztivál részletes zenei programjáról, valamint a szabadegyetem délutáni beszélgetéseinek és előadásainak műsoráról, a vendégek kilétéről hamarosan a rendezvény honlapján, illetve facebook profilján tájékoztatnak.

-martfeszt.sk



Hagyj üzenetet