XIX. Kárpát-medencei Középiskolás Vezetőképző – felhívás

A Rákóczi Szövetség 2015. október 2-4. között tizenkilencedik alkalommal szervezi meg ifjúsági találkozóval egybekötött vezetőképzőjét.

A rendezvény célja az ifjúsági szervezetek kapcsolatépítésének elősegítése, a vezetők képzése, a szervezetek munkájának segítése, hatékonyság-javítás, tartalmas és jó hangulatú együttlét.

A rendezvény központi témája az ifjúság és az érték gondolata köré épül, számos érdekes és hasznos előadás kíséretében.

A rendezvény 2015. október 2-án, péntek délután 17 órakor veszi kezdetét és 2015. október 4-én, vasárnap délben ér véget.

Tulip Inn Budapest Millenium, 1089 Budapest, Üllői út 94-98. (http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/budapest/tulip_inn_budapest_millennium/)

A találkozóra meghívott ifjúsági szervezet 3 fővel jelentkezhet (két diák és egy tanár). A Rákóczi Szövetség arra törekszik, hogy a tanév során megrendezésre kerülő két – őszi, tavaszi – vezetőképzőjének valamelyikére meghívást kapjon minden ifjúsági szervezete. (A Meghívott szervezetek listáját a csatolt dokumentumban olvashatják!)

Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2015. szeptember 23-ig az alábbi címen:

http://www.rakocziszovetseg.org/jelentkezesi_lap_kozepiskolas_vezetokepzo_2015_osz

A rendezvényen 80 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.

A jelentkezési határidőt követően részletes információt és programot küldünk.

A találkozó résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, programok).

További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Pálinkás Barnabástól (tel:+36204557629, e-mail: palinkas.barnabas@rakocziszovetseg.hu) kérhető.

– forrás, fotó: Rákóczi Szövetség