A tornai iskolások nyerték idén a Kossuth Kupát

A tornai iskolások nyerték idén a Kossuth Kupát

Az idei Kossuth Kupa az ötös szám jegyében zajlott – az ötödik alkalommal szervezett megmérettetésen öt focicsapat vett rész ötven résztvevővel. A rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola és Szakközépiskola által megrendezett március 15-i hagyományos teremlabdarúgó bajnokságon a tornai iskola csapata vitte el a pálmát, vagyis a serleget.

DSC_0648

A magyar forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóját nemcsak koszorúzással, ünnepi műsorral, hanem aktív programokkal, sporttal, barátságos versengéssel is megünnepelhetjük – vélik a rozsnyói Fábry suliban. Így volt ez idén is, amikor az iskola aulájában zajló ünnepi műsorokkal párhuzamosan a két tornateremben a dernői, tornai, szádalmási, szepsi és a házigazda rozsnyói ifjú focisták mérték össze ügyességüket.

DSC_0747

Az izgalmas mérkőzésekben bővelkedő délelőtt végén Prékop Mária, az iskola igazgatónője és Mátyus Csaba, a Kossuth Kupa szervezője értékelték a tornát és átadták a serlegeket az első három helyezettnek. Az idei győztes a Tornai Alapiskola csapata lett, a második helyet a szádalmási iskola futballistái szerezték meg, a bronzérmes pedig a szepsi alapiskola csapata lett.

DSC_0743

  • szöveg, fotó: Prékop I., rozsnyovidek.sk

 

 



Hagyj üzenetet