Beiratkozás a CLIL-es osztályba

Beiratkozás a CLIL-es osztályba

A rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola értesíti a tisztelt szülőket, hogy az iskolaköteles gyermekek beiratkozása a CLIL-es osztályba a 2016/17-es tanévre 2016. április 4-től 14-ig zajlik. Az iskola már harmadik éve indít tehetséges tanulók számára CLIL-módszerrel oktató osztályt, ahol az egyes tantárgyakat angol nyelven is tanítják.

A Fábry iskola a jövő évtől újra bővül, így már óvoda, alapiskola és szakközépiskola fog működni az intézményben. Szívesen fogadják a leendő elsősöket és szüleiket egy kötetlen látogatásra az iskola folyamatosan megújuló épületében! Betekintést nyerhetnek az iskola életébe, és számtalan szaktanterem (rajzterem, fizika, kémia, biológia szaktanterem, három számítástechnikai laboratórium, táblagépekkel felszerelt multifunkciós szaktanterem, szlovák és angol nyelvi szaktanterem, földrajz terem), aula, könyvtár, felújított ebédlő, két nagy tornaterem és sok egyéb várja az érdeklődőket. Igény esetén az iskola lehetőséget biztosít egyéni látogatásra is egy előre egyeztetett időpontban.

Miért CLIL?
Ez a tehetséges gyermekeket támogató osztály a Tartalomalapú nyelvoktatásra (CLIL – Content and Language Integrated Learning) épül. A módszer lényege: az angol nyelv mellett egyes tantárgyakat angolul is fogunk oktatni: matematikát, környezetismeretet. Szakképzett, B2-es szintű nyelvvizsgával rendelkező pedagógusaink egy igényes, korszerűen felszerelt, interaktív tanteremben oktatják majd a gyermekeket.

beiratasAz iskola szeretettel várja a leendő elsősöket és szüleiket a beiratkozásra, kérik, hozzák magukkal a szülő személyi igazolványát és a gyermek születési anyakönyvi kivonatát.

A beiratkozással kapcsolatos aktuális és bővebb információk a Facebook-on is elérhetők.

  • rozsnyovidek.sk


Hagyj üzenetet