Játékos tavaszváró kalandok a Fábry suliban

A húsvéti szünet előtti héten is zajlott az élet a rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola és Szakközépiskola termeiben. Az óvodásokat játszóházba invitálták, a kisgyermekes szülők számára pedig szakmai előadást szerveztek.

19

Nagy volt a nyüzsgés ezen a szerda délutánon, sok izgalmas kaland, játék, móka várta az óvodásokat a húsvéti játszóházban. Több mint ötven gyermek vett részt a rendezvényen, melyen belekóstoltak az iskolás életbe és a CLIL-es osztály tanulóival együtt szorgalmasan kézműveskedtek, alkottak.

08

A tavaszi témájú alkotóműhely mellett egyéb szórakozásban sem volt hiány, az ovisok felfedezték a napközi játékait, felkutatták az elrejtett csokitojásokat, házi kedvencekkel – nyuszival, deguval – ismerkedtek, sőt még egy mesebeli figurával, a Nagy Kakassal is találkoztak.

20

Az iskola vezetése nemcsak a gyermekeknek, hanem a szülőknek is szervezett programot. Miért nem alszik a gyerek? – a sok kisgyermekes szülőt foglalkoztató kérdés volt Csörgő Andrea budapesti pedagógus, szaktanácsadó előadásának fő témája.

  • rozsnyovidek.sk