Szakmai gyakorlatok kalandvágyóknak!

Szakmai gyakorlatok kalandvágyóknak!

A szlovákiai magyar származású, felsőoktatásban tanuló diákokat tömörítő Diákhálózat idén is számos lehetőséget hirdet meg SzakGyak nevet viselő programsorozatának keretein belül. A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség, a Fészek Polgári Társulás és a Gombaszögi Nyári Tábor egyaránt várja a gyakorlatra jelentkezőket!

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség elsősorban pedagógiai, nevelői pályára készülők, illetve orvostanhallgatók jelentkezését várja, de alapvetően nyitott a lehetőség bárki számára. A Fészek Polgári Társulás napközis kalandtábora szintén táborszervezési ismeretekkel látja el a jelentkezőket, ahogy a Gombaszögi Nyári Tábor is. Utóbbi főként regisztrációs munkára, illetve a tábor építésére és bontására várja a gyakorlatozókat.
A pontos feltételek, illetve egyéb információk a Diákhálózat hivatalos honlapján érhetőek el.
A jelentkezési határidő mindhárom helyre június 30-a! Jelentkezni a dhszakgyak@gmail.com címen lehet, Kotiers Rebekánál.

szakgyak2A SzakGyak a Diákhálózat tanügyi programja, melynek segítségével az egyetemi hallgatók a nyári hónapokban gyakorlatot szerezhetnek partnereinknél. A célja, hogy az egyetemisták az egyetemen tanultakat gyakorlatban is kipróbálhassák, kapcsolatot építhessenek partnereinkkel és a többi diákkal, szakmai és a személyes látókörüket pedig kiszélesítsék. A fenn szereplő három tábor kiváló lehetőség arra, hogy az egyetemisták belekóstoljanak a szlovákiai magyar táborszervezők figyelemre méltó és áldozatos munkájába.
Várjuk a jelentkezőket!

(dh, bzs)Hagyj üzenetet