A könyvtár nyári kínálata – minden kedden gyermekprogramok

A könyvtár nyári kínálata – minden kedden gyermekprogramok

A rozsnyói Pavol Dobšinský Gömöri Könyvtár ezen a nyáron is várja az alapiskolás gyermekeket szünidei programjaira, melyeknek mottója: a könyvtár nemcsak a könyvekről szól.

Az alkotókedvvel teli, szórakoztató keddek sorozata július 12-én kezdődik és egészen augusztus 30-ig tart. A mesék varázslatos világába kalauzoló, ügyes gyermeki kezeket és termékeny fantáziát igénylő foglalkozások a könyvtár Hársfa utcai központi épületében és a Dél-lakótelepi kihelyezett részlegen zajlanak majd, minden kedden 13.00 órától 15.30-ig.

könyvtár nyári progVáltozik a nyitvatartási idő

A könyvtár munkatársai felhívják az olvasók figyelmét, hogy a nyári vakáció idején, azaz július 1. és augusztus 31. között megváltozik a könyvtár nyitvatartási ideje. A központi épületben hétfőn, kedden és pénteken 8.00-tól 16.00 óráig, szerdán 8.00-tól 17.00 óráig lehet könyveket kölcsönözni, csütörtökön és hétvégén zárva tartanak. A Dél-lakótelepi részleg a szünidőben hetente csak két napot lesz nyitva, kedden 8.00 órától 16.00-ig, szerdán 9.00-től 17.00-ig (ebédszünet 12.00-12.30 között).

Internetszolgáltatás a könyvtárban

Ha valaki a könyvespolcokon kívül a világhálón is szeretne böngészni, és saját eszközzel (mobiltelefon, tablet, laptop…) rendelkezik, a könyvár területén a wifi kapcsolatot ingyen veheti igénybe. Amennyiben az olvasó a könyvtár számítógépét szeretné használni, az első félórában szintén díjmentesen megteheti, minden további 30 perc ára 0,30 €.

Könyvbörze

A Pavol Dobšinský Gömöri Könyvtár nagy mennyiségű könyvet selejtezett ki, melyek között szép számmal akadnak magyar kötetek is. Aki kedvet kapott a néhány centért vagy euróért kiárusított művek megvásárlásához, a listát a könyvtár honlapján érheti el. Az ajánlat 2016. július 30-ig érvényes.

  • rozsnyovidek, illusztrációs kép: pixabay.com


Hagyj üzenetet