Napközis táborok a szabadidőközpontban

Napközis táborok a szabadidőközpontban

A Rozsnyói Szabadidőközpont a nyári szünidő minden hetére változatos programokat kínál a gyerekeknek. Július első felében az úszás és a különféle sporttevékenységek lesznek a középpontban.

cvc1Idén nyáron a szabadidőközpont napközis táborai közül az első július 6-a és 10-e között zajlik. A tábor során a gyerekek magyarországi strandokon lubickolhatnak, meglátogatják a miskolci, tiszaújvárosi és nyíregyházi fürdőt. A vizes programokon kívül a szabadidőközpontban kreatív délelőttök és délutánok várják az érdeklődőket, lesz modellezés, sport- és szórakoztató programok, valamint labdajátékok és filmnézés. A tábor részvételi díja 51 €, jelentkezni a 058/732 47 11-es telefonszámon lehet.

cvc2A következő, július 11-től 15-ig megrendezésre kerülő sporttáborba 5 és 12 év közötti gyerekek jelentkezését várják. A tábor sok-sok sportot, szórakozást ígér, és ünnepélyes olimpiai ceremóniával zárul. A foglalkozások naponta 8.00 órától 16.30-ig zajlanak a szabadidőközpont székhelyén (Hronec akadémikus utca 100/9A). A sporttábor részvételi díja 26 €/hét, az ár tartalmazza az ebédet és az innivalót. Jelentkezni lehet személyesen, telefonon a 058/732 47 11-es számon, vagy a ladislav.david76@gmail.com e-mail címen.

  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: pixabay.com


Hagyj üzenetet