“Csendes” – megjelent a pelsőci Korona Énekegyüttes karácsonyi lemeze

“Csendes” – megjelent a pelsőci Korona Énekegyüttes karácsonyi lemeze

Húsz dal, csengő hangú kórus, ünnepi válogatás – november utolsó szombatján a színültig telt pelsőci Inkubátorház nagytermében bemutatásra került a Korona Énekegyüttes “Csendes” című, második albuma. 

5

Az énekkar közösségi oldalán adott hírt az örömteli eseményről, megköszönve a vendégek – a házigazda Ambrus Ferenc és Szaszák Malvína lelkésznő –  közreműködését és Máté László karnagy úr szívet melengető szavait. A karácsonyi lemez bemutató estjén részt vettek Pelsőc, Gömörhorka és Ardó polgármesterei, képviselői, és szép számban az énekesek családtagjai, barátai, kollégái is. “Hálásak vagyunk a nagy érdeklődésért, a sok kedves, elismerő és buzdító szóért. Kívánjuk, hogy lemezünk hallgatása hozzon mindenkinek annyi örömöt, amennyit nekünk ad az együtt éneklés!” – olvasható a Korona Énekegyüttes oldalán.

1Az ünnepi CD-n a klasszikus karácsonyi dalok – Csendes éj, Mennyből az angyal, Pásztorok, pásztorok – mellett Beyoncé Gospel Medley című száma és Bing Crosby ismert dala is szerepel Nézd, eljött már a szép ünnep címmel.

7

6

  • rozsnyovidek, forrás, fotó: FB Korona Énekegyüttes

 Hagyj üzenetet