RovasVoyage: úticél Barcelona

RovasVoyage: úticél Barcelona

A RovasVoyage és a miskolci Mandorla egyesület 2017. április 13. és 21. között tanulmányi kirándulást szervez a világörökségek nyomában, Barcelona és Katalónia varázslatos tájainak megtekintésére.

Milano – Cremona – Barcelona – Monserrat – Figueres – Emporiabrava – Cremona

Indulás 2017. április 13-án Kassáról 8.00-kor.

1. nap: Kassa – Miskolc – Budapest – Milánó, a szállás elfoglalása 21.30-kor. 22.00: városnézés.
2. nap: 8.00: reggeli a szálláshelyen, majd városnézés, 12.00-kor indulás Barcelonában. Érkezés 22.00-kor. A szállás elfoglalása, éjszakai városnézés
3. nap: 8.00-kor reggeli, majd utána helyi idegenvezetővel egész napos városnézés Barcelonában, Antoni Gaudi Sagrada Familia templomának a meglátogatása, panorámás városnézés Exeimple negyed, az 1888-as világkiállítás helyszínének megtekintése, Gaudi házak Casa Batllo, Casa Mila, Placa Espania, Montuice hegy. Camp Nou stadion, a barcelonai futball szentélye, 2 órás stadion látogatás. Güell park a Tibidabo hegyen, Gaudi háza, majd Gaudi Experience 4 dimenziós film élmény a mesterről.
4. nap: reggeli után, látogatás Barcelona híres Gótikus negyedében, Placa Catalunya, Sta Eulália katedrális, városháza, Generalitat, séta a gótikus negyed szűk, sikátoros, középkori homlokzatos utcácskáiban. Ramblák, Boqueria piac. Kikötő, Kolumbusz emlékmű, Mare Magnum, Aquarium, Olimpiai falu. Sacra Coeur bazilika, séta a forgatagos barcelonai utcákon, kilátás a városra. Egy Gaudi ház megtekintése.
5. nap: reggeli után kirándulás Monserratba, Spanyolország második legjelentősebb zarándokhelyére. A páratlan szép bencés apátság megtekintése, Bazilika, Teológiai Akadémia, Szent Mihály tér, Fekete Madonna kegyszobor. Délben az Escolania fiúkórus miseéneke. Feljutás függővasúttal az 1236 méter magas Szent Jeromos csúcsra.
Délután látogatás a világhírű FREIXENET pezsgőgyárba. A gyár meglátogatása minőségi cava kóstolóval.

6. nap: reggeli a szálláshelyen, utazás Figueresbe, a világhírű Dali múzeumba, amit a művész 1974-ben maga rendezett be. Magyar nyelvű tárlatvezetés az idegenvezetővel. Délután utazás Empuriabrava-ba, ahol egy világviszonylatban is különleges csatornarendszert építettek ki, luxus üdülővé alakítva a területet. Hajós kirándulás a 35 km hosszú csatornákon, megtekintve az üdülőparadicsomot.
7. nap Reggeli után egész napos utazás a cremonai tranzit szállásra, megérkezés a késő esti órákban Cremonába.
8. nap: Reggeli Cremonában, rövid városnézés, majd utazás haza, érkezés a késői éjszakai órákban.

A szállás Milánóban, Barcelonában és Cremonában szállodában reggelivel, két ágyas szobákban.

Részvételi díj: 489 €

A részvételi díj magába foglalja az útiköltséget, a szállásköltséget hét éjszakára reggelivel, a barcelonai idegenvezetést, a parkolási és az autópálya díjakat.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat, az esetleges barcelonai helyi közlekedési költségét és az utasbiztosítás költségét!

  • Rovás, fotó: pixabay.com


Hagyj üzenetet