Gömör idén is egy euróért jöhet Gombaszögre!

Gömör idén is egy euróért jöhet Gombaszögre!

A gömöri régió lakosai szimbolikus egy euróért fesztiválozhatnak az idei Gombaszögi Nyári Tábor szombati napján, július 15-én.

Az idei tábor széles programkínálata élménydús pillanatokat tartogat a fesztiválozók számára. A koncertek biztos kikapcsolódást és lehetőséget nyújtanak az egy héten át tartó szórakozásra. A szombati napon, azaz július 15-én fergeteges hangulatú buli várható, hiszen fellép többek között az Useme, a Quimby, a Jóvilágvan, valamint DJ Peter is. Azonban a szervezők a szórakozás egy másik alternatívájával is meglepik a fesztiválozó fiatalságot, hiszen lehetőségük lesz felfedezni az újonnan kialakított tanösvényt is, amely arra hivatott, hogy bemutassa a terület kulturális és természeti kincseit. A tavaszi hetijegy ára kedvezményesen 37 €, amelyet május 31-ig lehet megvásárolni.
Mindettől függetlenül azonban, a gömöri régió lakosai állandó lakhelyük igazolása után mindössze szimbolikus 1 euróért válthatnak kedvezményes napijegyet a tábor szombati programjára, vagyis a Gömöri Napra.
A Sine Metu Polgári Társulás és a Diákhálózat által szervezett Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyarok hagyományos fesztiválja, találkozóhelye és szabadegyeteme, amely 2017. július 10. és 16. között valósul meg a Szalóc községhez tartozó Gombaszögi Kempingben.
További információkat a Gombaszögi Nyári Tábor hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.

  • gnyt


Hagyj üzenetet