Kezdő és tapasztalt futók is jelentkezhetnek a gömöri futóklubba

Az idén tavasszal alakult meg a Gemerunners Running Club, mely várja soraiba a futást kedvelő gömörieket. Ha kedvet érez a rendszeres mozgáshoz és szeretne egy csapat tagjaként sportolni, vegye elő a futócipőt és jelentkezzen a futóklubba.

A Gemerunners Running Club futóklubot néhány lelkes futó alapította Rozsnyón 2017 májusában – tájékoztatta portálunkat Zoller Attila, a futóklub tagja. Az egyesület célja összehozni a kezdő és tapasztaltabb futókat a Rozsnyói, Rimaszombati és Nagyrőcei járásból. Szeretnénk segíteni és támogatni egymást, hogy egyre jobbak lehessünk, vagy csak egyszerűen élvezhessük a futás örömét a futótereptől és környezettől függetlenül.

A klub nyitott minden érdeklődő számára, és örömmel fogadjuk mind a tapasztaltabb, mind pedig az olyan kezdő futók jelentkezését, akik egyszerűen csak szeretnének életvitelt változtatni, vagy szeretnének elkezdeni futni, de eddig nem volt meg hozzá a bátorságuk, vagy hiányzott a megfelelő motiváció.

Örömmel várjuk minden érdeklődő jelentkezését a gemerunners@gmail.com e-mail címen vagy a Facebookon (a Gemerunners Running Club-ra rákeresve).

  • rozsnyovidek/gemerrunners