Halloween Bál Gömörhorkán

Halloween Bál Gömörhorkán

2017. október 28-án a gömörhorkaiak megkezdték a 2017/2018-as bálszezont. Idén második alkalommal rendeztek tematikus bált, a márciusi Retro Bál után a Halloween Bál következett.

A szervezők este 8 órára várták a szórakozni vágyókat a gömörhorkai kultúrházba, belépéskor itallal kedveskedtek nekik. Az estét a helyi Napsugár tánccsoport nyitotta meg, majd Giczei Annamária, a kultúrház vezetőnője köszöntötte a vendégeket. Ezt követően az ózdi Cappucchino Partyzenekar megkezdte zenélését, mely a hajnali órákig tartott.

Bár nem volt előírva, a vendégek zöme beöltözve jelent meg. A legkedveltebb a boszorkány jelmez volt. Az est folyamán tombolahúzásra került sor, aztán kihirdették a legjobb jelmeznek járó díjakat. A harmadik helyezést Mágikaként Belák Katalin, a másodikat Fűrészként Koós Tamás kapta, míg az első helyen Gočaltovský Laura végzett, aki a Démonok között film második részéből ismert Valakot személyesítette meg.

„Pozitív visszajelzéseket kaptam az este folyamán. Öröm számomra, hogy az emberek nyitottak a tematikus estélyekre is, és hogy nem konzervatívak e téren. Jó volt látni a sok embert, akik különböző álarcokban, maskarákban lepték el a táncparkettet. Egy biztos: nem ez volt az utolsó ilyen jellegű bál! A továbbiakban is szívesen várjuk nemcsak a helyi, de környékbeli és határom túli vendégeket. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni mindenkinek, akik hozzájárultak a halloween est megszervezéséhez, valóban nagy segítség volt” – fejezi be Giczei Annamária.

A község Facebook oldalán további fényképek találhatók a bálról.

Mentés



Hagyj üzenetet