Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozóján való részvételre

Felhívás a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozóján való részvételre

A Csemadok Szímői Alapszervezete, a Levédia Kör jelentkezőket vár a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára, amelyet 2017. december 16-án szerveznek meg Szímőn, a Jedlik Házban. A találkozó célja, hogy fiatal íróink, alkotóink, művészeink bemutatkozzanak, ismerkedjenek egymással és a közönséggel. A közönség pedig megismerje a felvidéki tehetségeket.

A szervezők várják olyan fiatal írók, költők jelentkezését, akik szívesen megmutatnák alkotásaikat a közönségnek. Amennyiben valaki késztetést érez magában, vagy van olyan ismerőse, akiről tudja, hogy verseket, novellákat, regényeket, meséket ír, küldje el művét, jelentkezzen a találkozóra. A kezdeményezés célja a fiatalon elhunyt Kantár Csaba emlékének ápolása mellett a fiatal tehetségek felkutatása és felkarolása.

A találkozó fő műsorát a saját írásokból, alkotásokból előadott részletek alkotják, helyet kapnak a zenés, táncos produkciók is. A rendezvényre szeretettel meghívják a pályázó hozzátartozóit, barátait, családtagjait. A találkozóra a november 30-ig lehet jelentkezni. További információk és jelentkezés a 0915 326614 számon, a kantar.eva50@gmail.com vagy a neszmeritunde@gmail.com e-mail címen.



Hagyj üzenetet