Rajzpályázat óvodásoknak és iskolásoknak: December – Karácsony hava

Rajzpályázat óvodásoknak és iskolásoknak: December – Karácsony hava

A család életében az adventi készülődés, a karácsony az egyik legfontosabb ünnep, a szeretet ünnepe. Így volt ez régen is, amikor még nem az ajándékok, hanem a különböző mágikus cselekményekkel előidézett egészség- és bőségvarázslás játszotta a főszerepet.

A Hagyományok Háza December – Karácsony hava címmel rajzpályázatot hirdet gyermekek számára három korcsoportban. A pályázat nagyszerű lehetőség, hogy gyerekek és segítőik utánanézzenek, tanuljanak, saját településükön gyűjtsenek, tájékozódjanak, és a fantáziájukat használva mutassák be nekünk az általuk kiválasztott népszokást. Nézz és olvass utána, és válassz egy számodra kedves szokást és készíts róla rajzot! Akár a karácsonyi asztal is lehet pályamunkád témája!

A pályamunkák leadási határideje: 2017. november 24. (péntek) 12:00 óra  (a helyszínre érkezés számít, nem pedig a postázás dátuma)

A rajzok a Hagyományok Házán és a Magyar Népi Iparművészeti Múzeum jegypénztárán kívül elküldhetők a Hagyományok Háza Hálózat szlovákiai irodájába:
Hagyományok Háza Hálózat – Szlovákia
Szabadság tér – Námestie slobody 30
986 01 Fülek – Fiľakovo

Részletesebb információk az alábbi linken:
http://www.hagyomanyokhaza.hu/ page/13059/



Hagyj üzenetet