Felhívás: Nyilas Misi Ösztöndíj Program

Felhívás: Nyilas Misi Ösztöndíj Program

A tehetség kincs! A Magyar Református Szeretetszolgálat ebben a tanévben is meghirdette a Nyilas Misi Ösztöndíj Programját, mellyel tehetséges, ám rászoruló gyermekeket támogatnak. Azt vallják, hogy a tehetség kibontakoztatásához nemcsak kitartó, szorgalmas munkára, de szerencsére és segítségre is szükség van. A pályázatot 2018. szeptember 11. – 2018. október 31. között lehet benyújtani.

A pályázatot a magyar és határon túli (Kárpátalja, Felvidék, Délvidék, Erdély) magyar nyelvű oktatásban résztvevő, valamely művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet), sportban vagy természettudományban, bölcsésztudományban (magyar nyelv és irodalom, matematika, fizika, informatika) kiemelkedően tehetséges, 5–12. évfolyamon tanuló, szociálisan hátrányos helyzetű magánszemély adhatja be, tehetség-támogatás céljából. A megpályázható ösztöndíj támogatás összege 10.000 Ft/fő/ hónap vagy 33 EUR/fő/ hónap a 2018/19-es tanévre (10 hónap).

A vissza nem térítendő támogatás folyósítása banki átutalással történik vagy a helyi kapcsolattartón keresztül, hivatalos átadás-átvételi papír ellenében. A program keretében a Kárpát-medencében 50 főt támogatnak.

A támogatást a pályázó fejlesztésre, egyesületi tagdíjra, eszköz kölcsönzésre, eszköz vásárlásra, különórára, verseny, fellépés nevezési díjra, verseny, fellépés vagy különórai útiköltségére használhatja fel.

A pályázatról itt található bővebb információ: http://legyenfolytatas.jobbadni.hu/a_palyazatrol

 



Hagyj üzenetet