Lekenyén indul a KézÜgyes Nők Köre

A Pro Le-Ti Polgári Társulás égisze alatt 2019 januárjától olyan kreatív alkotóműhely indul Lekenyén, amely aktív kikapcsolódást, közös alkotást, rendszeres találkozásokat jelent, és emberi kapcsolataink ápolására nyújt lehetőséget mindamellett, hogy termékeket állítunk elő a polgári társulás számára – tájékoztatta portálunkat Beke Beáta, a társulás elnöke.

Mint elmondta, az első találkozás, ahol az érdeklődők megbeszélik közös tevékenységüket, 2019. január 19-én lesz a helyi könyvtárban 16.30 órai kezdettel. Minden lekenyei lányt, hölgyet és asszonyt, valamint környékbeli vagy akár távolabbi rokonaikat, barátaikat is szeretettel várják. A foglalkozásokat Máté Gyöngyike kézműves fogja vezetni.

„Kevés olyan módszer van, amely viselkedésünkre és személyiségünkre is pozitív hatást gyakorol. Az alkotás folyamata alatt a jobb agyféltekét használjuk, amely a művészi és érzelmi világunkkal van kapcsolatban. Fejlesztően hat a teljesítőképességre, kitartásra, probléma megoldásra, nyitottabbá és magabiztosabbá teszi az embert. Támogatja a szépérzék fejlődését, javítja a koncentrációt, fegyelmezettséget és növeli érzelmi intelligenciánkat. Összegezve, csak előnye származik a kreatív tevékenységből annak, aki végzi, miközben sok új barátot és szép élményt szerez” – szól a meghívás az ügyes kezű hölgyek lekenyei alkotóműhelyébe.

 

  • rozsnyovidek/Pro Le-Ti