Idegenvezetőt, teremőrt és büfést vesznek fel a nyári idényre a betléri kastélyba

Felejthetetlen nyár a betléri kastélyban! A Szlovák Nemzeti Múzeum Betléri Múzeumába ebben az évben is keresnek új munkatársakat a közelgő nyári turisztikai szezonra. A jelentkezési határidő március 15.

Idegenvezetők és múzeumi teremőrök

A pozícióra 18 évnél idősebb, történelem- és művészetkedvelő, a szlovák nyelven kívül angolul, németül, illetve magyarul folyékonyan beszélő érdeklődők jelentkezését várják. Kellemes megjelenésű, mosolygós embereket keresnek, akik szívesen bemutatják a kastélyt és az arisztokrácia életét a látogatóknak. Idegenvezetőkön kívül teremőröket is keresnek, akik a kastély kiállítási területéért felelősek.

A kérvényeket és életrajzokat a következő címre küldjék: judita.krajciova@snm.sk, ill. SNM – Múzeum Betliar, Kaštieľna 6, 04921 Betliar. A kérvényben tüntessék fel, melyik állásra jelentkeznek (idegenvezető / teremőr).

Az állásajánlat részletei itt olvashatók:

https://www.istp.sk/pracovna-ponu…/…/sprievodca-v-expozicii… a https://www.istp.sk/pracovna-p…/1546125/dozorca-v-expozicii…

Nyári munka a Spanga büfében

A Spanga büfé az a hely, ahol minden betléri kastélylátogatás kezdődik. Légy a büfés csapat tagja, ahol a vendégeknek a járás legjobb kávéját kínáljuk – szól a múzeum szezonális állásajánlata. Kommunikatív, rugalmas, dolgos, 18 év feletti érdeklődők jelentkezését várják, akik szívesen töltenék a nyarat a betléri kastély gyönyörű környezetében. Feltétel az érvényes egészségügyi igazolvány, és az angol, német, magyar nyelvek közül legalább egynek az ismerete.

A kérvényt és életrajzot a következő címre várják: jana.smolkova@snm.sk vagy postán: SNM – Múzeum Betliar, Kaštieľna 6, 04921 Betliar. Bővebb információk itt találhatók:
https://www.istp.sk/pracovna-p…/1546130/pracovnik-do-bufetu…

  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: FB SzNM BM