Kik kapják a 2019 legsikeresebb rozsnyói sportolója és csapata címet? November végéig várják a javaslatokat

Kik kapják a 2019 legsikeresebb rozsnyói sportolója és csapata címet? November végéig várják a javaslatokat

Jövő februárban a Rozsnyó város első írásos említésének alkalmából szervezett ünnepségen a legmagasabb városi kitüntetések mellett díjazzák majd a 2019-es év legjobb sportolóját, csapatát és a sport területén végzett sokéves tevékenységének elismeréseképpen egy veterán sportolót is. A polgárok és sportklubok november 30-ig tehetnek javaslatokat a jelöltekre. 

A címet olyan rozsnyói sportolók kaphatják, akik sikeresen képviselték a várost a különböző sportágakban, vagy sportegyesületi tisztségviselőként, edzőként aktívan tevékenykedtek – tájékoztatta a nyilvánosságot a városi hivatal kulturális-, sport- és idegenforgalmi osztálya. A beérkezett javaslatokról az önkormányzat sportbizottsága tárgyal majd, és ajánlásaikat a képviselő-testület elé terjesztik jóváhagyásra december végéig. Ezt követően a városi honlapon is népszerűsíteni fogják a jelölteket, akik 2020 februárjában veszik át a kitüntetést.

A rozsnyóiak rövid indoklással kiegészített írásos javaslataikat eljuttathatják a városi hivatalba postai úton (Mestský úrad, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava), elektronikus formában (erika.svedova@roznava.sk) vagy személyesen is leadhatják a hivatal ügyfélszolgálati irodájának iktatójában (kancelária prvého kontaktu).

  • pr-i, rozsnyovidek, kép: pixabay.com


Hagyj üzenetet