Rúzsa Magdi koncert Kassán – Ég és föld turné a Felvidéken

Rúzsa Magdi koncert Kassán – Ég és föld turné a Felvidéken

Különleges koncerttel érkezik Felvidékre Rúzsa Magdi. Turnéja keretében csak négy koncertet ad, kizárólag Dunaszerdahely, Komárom, Kassa és Érsekújvár helyszíneken. A koncertek különlegessége, hogy régi és új slágerei teljesen új hangszerelésben szólalnak meg, igazi zenei csemegét nyújtva. A kassai koncertre december 8-án 19:00 órától, a Művészetek Házában kerül sor. 

A felvidéki Ég és föld koncerteken az énekesnőt állandó zenekara kíséri (Závodi Gáborbillentyűk, Sántha Gáborgitár, Hoffer Péterdobok, Kovács Barnabásbasszusgitár, Kozma Norbertgitár). Dunaszerdahelyen november 20-án, Komáromban november 21-én lép fel, a kassai közönség december 8-án, az érsekújvári pedig december 11-én láthatja Rúzsa Magdit és zenekarát – tájékoztattak a szervezők. A kassai koncertre jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint a www.ticketportal.sk weboldalon.

Rúzsa Magdi

Máté Péter-, Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas énekesnő. Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany- és platinalemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje és szerzői különdíjasa volt.
2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét. 2018 februárjában másodszor adott 20 ezer ember előtt dupla koncertet a Budapest Arénában.

  • rozsnyovidek/authentica


Hagyj üzenetet