Szavazzon a Borostyán Néptáncműhely projektjére!

Szavazzon a Borostyán Néptáncműhely projektjére!

A Borostyán Néptáncműhely pályázata is bejutott a három legjobb rozsnyói közé a Tesco áruházlánc “Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi programjában. A január 20-án induló és február 16-ig tartó versenyben a vásárlók szavazatai döntenek a győztesről, aki az 1300 eurós támogatásból valósíthatja meg az ötletét.

A Borostyán “Táncol és énekel az egész család” című projektjének célja közös családi, baráti néptáncoktatás keretében megtanítani az érdeklődőknek a gömöri táncok alapjait. Ha szeretne hozzájárulni a sikerhez, a rozsnyói Tesco áruházban a vásárlás után kapott zsetont dobja a néptáncműhely dobozába.

A program keretében a Tesco közel 170 ezer eurót oszt szét 231 szervezet között országszerte, hogy segítséget nyújtson a helyi közösségeket támogató projektekhez. A beérkezett projektötletek közül minden régióban hármat választottak ki, ezekre adhatják le zsetonjaikat a vásárlók. A szavazás eredményének kihirdetésére márciusban kerül sor, a legtöbb voksot szerző első helyezett 1300 eurót, a második 600, a harmadik helyezett 300 eurót kap.

  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: Borostyán FB


Hagyj üzenetet