Felhívás: Mint a felnőttek / mintafelnőttek – tematikus színjátszótábor gyerekeknek

Felhívás: Mint a felnőttek / mintafelnőttek – tematikus színjátszótábor gyerekeknek

A Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet 2020. augusztus 12-16. között szervezi meg tematikus gyermek-színjátszótáborát Dunaszerdahelyen. A tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő bentlakásos tábor szakmai vezetői Laboda Róbert, Zsidek Pál, Nagy Tibor és Ágh Erzsébet lesznek.

Az első napon, augusztus 12-én ismerkedés és játék várja a tábor résztvevőit, 13-án drámajátékok, ritmusgyakorlatok és bizalomjátékok következnek. 14-én zajlik majd a témakeresés a közös előadáshoz, típusok, esetek, kapcsolatok, rávezető játékok, jelenetek kialakítása, próbák, ének, 15-én folytatódnak a játékok és a próbák. Végül a gyerekek augusztus 16-án, a zárónapon mutatják be előadásukat a szülőknek és barátoknak.

A jelentkezési határidő: 2020. július 31., elektronikusan a www.intezet.sk honlapon. A bejelentkezések után, a határidő leteltével a szervezők részletes információkat tartalmazó meghívót küldenek a résztvevőknek. Bővebb tájékoztatás: Molnár Zsuzsanna, Edmár Attila, 031/552 24 78, illetve az intézet weboldalán. 

rozsnyovidek/csemadok.sk, illusztrációs kép: pixabay.com



Hagyj üzenetet