Szép nyári nap – a Neoton musical a rimaszombati amfiteátrumban

Szép nyári nap – a Neoton musical a rimaszombati amfiteátrumban

A MagyaRock Dalszínház augusztus 2-án mutatja be a rimaszombati amfiteátrumban a Neoton slágerekre épülő Szép nyári nap című musicalt.

Jegyek elővételi áron (12 €) július 27-ig a www.kulturars.sk oldalon vásárolhatók, vagy személyesen a Tompa Könyvesboltban és a Rimaszombati VMK-ban. 

Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének… Ugye ismerik ezeket a slágereket? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalairól van szó. Ezekre épül a rimaszombati amfiteátrumban bemutatásra kerülő musical.

A hetvenes években járunk, július van, forróság. Musicalünk szereplői “önkéntesen” utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Tudják mi vár rájuk: korai ébresztők, reggeli torna, nem túl érdekes munka a paradicsom-feldolgozóban és persze sok szórakozás, nevetés, humor, tánc, ének, egymás ugratása, de legfőképpen új barátságok és szerelmek születése…

A tábor vezetője Tóth Antal, helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, ébren figyeli őket. Nekik sem könnyű, hiszen a fiatalok mindent elkövetnek, hogy túljárjanak az eszükön.

Panni néni lánya ráadásul beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja ’56 után disszidált, s aki maga is lázadó fiatalnak tűnik…

– rozsnyovidek/rimava.sk



Hagyj üzenetet