Kitüntetik 2020 legsikeresebb sportolóit és csapatait – a jelöléseket november végéig adhatják le a polgárok

Kitüntetik 2020 legsikeresebb sportolóit és csapatait – a jelöléseket november végéig adhatják le a polgárok

Február elején, Rozsnyó első írásos említésének évfordulóján a város legmagasabb kitüntetései mellett díjazzák a legjobb sportolókat és csapatokat is: azokat a polgárokat, akik az egyes sportágakban sikeresen képviselték a várost, vagy edzőként, tisztségviselőként aktívan dolgoztak a sport területén.
A lakosok 2020. november 30-ig adhatják le javaslataikat, melyekről a sportbizottság tárgyalása és ajánlása után december végéig dönt a városi képviselő-testület. Februárban a város honlapján közzéteszik a legsikeresebb sportolók, csapatok és a sport területén hosszú ideje munkálkodó egyének neveit. A jelöltek a 2021 februári ünnepi önkormányzati ülésen vehetik át a díjakat.
Az írásos javaslatokat (indoklással együtt) a fent mellékelt előírt nyomtatványon lehet leadni. Postai úton az alábbi címre: Mestský úrad, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava, vagy az erika.svedova@roznava.sk e-mail címre, illetve személyesen a Rozsnyói Városi Hivatal ügyfélszolgálati irodájának iktatójában.
  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: pixabay.com


Hagyj üzenetet