Nyár a Bányászati Múzeummal

Nyár a Bányászati Múzeummal

A Rozsnyói Bányászati Múzeum, Kassa megye kulturális intézménye Rozsnyó várossal együttműködve Nyár a Bányászati Múzeummal címen kísérőrendezvényeket szervez a szünidőben a múzeum alapításának 120. évfordulójára nyílt kiállítás kapcsán. A rendezvény a gyerekes családoknak és az alapiskola alsó tagozatos tanulóinak szól a nyári iskola keretében – tájékoztatta portálunkat a múzeum. 

A szünidei rendezvénysorozat részeként szervezik meg a Családi múzeumi szerdák elnevezésű programokat július 6-án, 20-án, valamint augusztus 17-én és 24-én a főtéri Galériában. A körülbelül 90 perces foglalkozásokon 9:00 és 16:00 óra között vehetnek részt az érdeklődők. A programra előzetes bejelentkezés szükséges: Badin Gabriella, 0907 769 338. A részvételi díj 2€. 

A résztvevőket kommentált tárlatvezetés várja A Rozsnyói Bányászati Múzeum 12 évtizede című kiállításon, valamint interaktív játékok, mint például puzzle, dominó, pexeso. Minden résztvevő készíthet saját emléklapot és lepecsételheti azt viaszpecséttel. Ezen kívül a szervezők kvízekkel és egyéb tevékenységekkel készülnek azzal a kiállítással kapcsolatban, amely értékes tárgyak és korabeli fényképek formájában mutatja be a múzeum 120 évét.

  • pr-i, Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet