Tárt kapukkal vár a Selye János Egyetem Nyílt Napja

Ha február 14-e, akkor ismét nyílt nap a Selye János Egyetemen. Az idei évben már jelenléti formában várunk minden érdeklődőt a Konferencia-központba – tájékoztatta portálunkat az egyetem Karrier-tanácsadó Központja. 

Továbbtanulás előtt állsz? Itt a remek lehetőség, hogy egy helyen szerezz be minden fontos információt.

Ezen a napon betekintést nyerhetsz a Selye János Egyetem pezsgő életébe. Személyesen találkozhatsz a jelenlegi hallgatókkal és oktatókkal. Megismerkedhetsz a kínált képzésekkel, részt vehetsz a különböző előadásokon és programokon. Az egyetem képviselőitől megtudhatod mindazt, amit a továbbtanulásról és az egyetemi létről tudni szeretnél.

[gview file=”https://wp-rozsnyovidek.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/02/07141044/SJE-Nyilt-Nap-2023-plakat-terv1.pdf”]

Milyen programok várnak rád a nyílt napon?

A rektori köszöntőt és a programismertetőt követően a karok bemutatkozó előadásai következnek, majd pedig a standoknál érdekes kísérletek, bemutatók, játékok mellett lehetőség lesz bővebb információszerzésre az adott képzéseket illetően.

Kísérőprogramként részletesen bemutatjuk az elektronikus jelentkezés folyamatát, és megválaszoljuk az ezzel kapcsolatos kérdéseidet. Ha a külföldi részképzések érdekelnek, a nemzetközi kapcsolatok csapata osztja meg veled a mobilitási programokról a legfőbb tudnivalókat. A hallgatói önkormányzat képviselői ízelítőt adnak az egyetemi életből, elmondják mindazt, amit a hallgatói létről tudni szeretnél. Zárásként pedig – szükség esetén – az igazolások kiosztására is sor kerül.

Idén új, meglepetésstandokkal is készülünk a jelenlévők számára, ezáltal is még színesebbé téve a nyílt napi forgatagot.

Tanulj nappali tagozaton ingyenes képzéseink valamelyikén:

alkalmazott informatikát

vállalati gazdaságtant és menedzsmentet

vidékfejlesztést

óvodapedagógiát és köznevelést

missziológiát, diakóniát és szociális gondoskodást

osztatlan ötéves református teológiát

vagy akár a szabadon párosítható tanári szakokat, ezek közül a következők válaszhatók: informatika, matematika, kémia, biológia, történelem, kateketika, illetve angol, német, szlovák, valamint magyar nyelv és irodalom.

A nyílt nap keretén belül lehetőség nyílik megtekinteni a karok épületeit, a kollégiumot, a könyvtárat, valamint a sportközpontot. A névadónk, Selye János életét és munkásságát bemutató kiállítás is megtekinthető lesz ezen a napon.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és látogass el a Selye János Egyetem Nyílt Napjára 2023. február 14-én! Fedezd fel a komáromi egyetem kínálta lehetőségeket, és kerülj egy lépéssel közelebb a jövődhöz! Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. Jól jársz, ha ide jársz!

A jelentkezéssel kapcsolatos információk a felveteli.ujs.sk oldalon érhetők el.

  • SJE

Related Posts

A Selye Nyári Egyeteme középiskolásoknak, fesztivál kedvezményekkel!
IX. Felvidéki Tehetségnap – az iskolák jelölhetik legtehetségesebb diákjaikat
Idén is gazdag programot kínál a Szlovákiai Magyar Táncháztalálkozó