Gombaszögi Nyári Tábor: új főszervező, fejlesztések és színes zenei program

Gombaszögi Nyári Tábor: új főszervező, fejlesztések és színes zenei program

A Gombaszögi fesztivál szervezői Komáromban megtartották idei első sajtótájékoztatójukat. Bemutatták a tábor infrastrukturális fejlesztéseit, illetve fény derült arra is, ki veszi át a főszervező szerepét Orosz Örs után, aki a Sine Metu egyesület elnökeként továbbra is segíti majd a helyszín fejlesztését.


A népszerű rendezvény főszervezője Nászaly Gábor lett, aki a Sine Metu egyesület tagja és 5 éve erősíti a tábor sztaffját.

Horváth Rebecca, a zeneszekció vezetője bemutatta az idei év zenei programját. A közönségszavazásnak köszönhetőn a Csemadok-stagen fellép majd Azhariah, Beton.Hofi, Rúzsa Magdi és sokan mások, a Szifon-teraszon pedig 30 feltörekvő felvidéki zenekar kap majd teret.

Idén 30 helyszínen, több mint 500 programmal várjuk a fesztiválozni vágyókat. A nagy érdeklődésre való tekintettel felújításra kerül a régi vizesblokk is, így 12 új zuhanyzót vehetnek majd igénybe a táborozók. A fesztiválig pedig elkészül majd a várva-várt zipline is, ami a Pajtaszínházatól kiindulva a pálos monostorig ér, ezzel összekötve a fesztivál központját a Bebek-kempinggel. Nemrégiben üzembe helyeztük az új összkomfortos faházainkat is, melyek az egész év folyamán várják a pihenni vágyókat – számoltak be az újdonságokról a szervezők.

Ebben az évben az 1990-ben vagy előtte született látogatók ingyen vehetnek részt a táborban.

A Gombaszögi Nyári Tábor idén július 11-16. között kerül megrendezésre, a fesztivállal kapcsolatos aktuális híreket a honlapon vagy a Facebookon is olvashatják az érdeklődők. A kedvezményes, 70 eurós hetijegy március 31-ig vásárolható meg.

  • Rozsnyó-vidék, fotó: GNYT


Hagyj üzenetet