November végéig lehet leadni a javaslatokat a 2023 legsikeresebb sportolója és csapata díjára

A legmagasabb városi elismerések átadásával egy időben, a februári városnapok keretében Rozsnyó város vezetése kitünteti a legsikeresebb sportolókat és sportcsapatokat. A jelöléseket november 30-ig várják. 

A díjjal azokat a rozsnyói polgárokat ismerik el, akik az egyes sportágakban sikeresen képviselték a várost, vagy edzőként, tisztségviselőként hosszú ideig, aktívan dolgoztak a sport területén.

A polgárok indoklással ellátott javaslataikat a hivatalos nyomtatványon 2023. november 30-ig küldhetik el postán a városi hivatal címére: Mestský úrad, Odbor kultúry,  športu a cestovného ruchu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava, vagy elektronikusan az erika.svedova@roznava.sk e-mailcímre, de személyesen is leadhatják a városi hivatal ügyfélszolgálatának iktatójában. A nyomtatványokat a város honlapjáról lehet letölteni.

A önkormányzati határozat értelmében a sportbizottság megtárgyalja a beérkező javaslatokat, és 2023 december végéig jóváhagyásra a képviselő-testület elé terjeszti. A legsikereseb sportolók, csapatok, és a sport területén hosszú ideje munkálkodó egyének neveit közzéteszik a város honlapján és hivatali tábláján. A jelöltek 2024 februárjában veszik át a díjakat.

Várják a javaslatokat Rozsnyó város jövő évi díjazottjaira

  • Prékop I., Rozsnyó-vidék, fotó: .roznava.sk

Related Posts

A Rozsnyói Bányászati Múzeum májusi programjai
Pedagógustalálkozó: kiosztották a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége díjait
Változás, megújulás és benne a pedagógus szerepe – lezajlott a 29. országos pedagógustalálkozó