Csütörtökön Kassa megyei útjain is tüntetni fognak a gazdák

Csütörtökön (február 22.) reggeltől délutánig közlekedési korlátozásokra kell számítani az utakon, mivel a gazdák tiltakozó megmozdulásokat szerveznek. A Kassa megyei rendőrség tájékoztatása szerint többek között Rozsnyóról Tornalja és Tornáról Kassa irányába is felvonulnak majd a mezőgazdasági gépek. 

A gazdák rozsnyói gyülekezője 10:30-kor kezdődik, a menet 11:00 órakor indul az I/16-os úton Tornalja felé, a Rozsnyó-Berzéte-Tornalja-Rozsnyó útvonalon. A tiltakozás befejezésének tervezett ideje 15:30 óra.

Tornán a tiltakozó akció résztvevői 9:00 órától gyülekeznek, majd az  I/16-os úton Kassa irányába indul a traktorok, mezőgazdasági gépek sora. A városba érve a Fesztivál téren 11:30 és 13:00 óra között szünetet tartanak, tovább haladva az Optima üzletközpont melletti kereszteződésnél a menet kettéválik, az egyik része visszatér Tornára, a másik az Eperjesi út felé. A tiltakozás befejezését 16:00 órára tervezik.

A rendőrség felügyelni fogja a gazdák tiltakozó megmozdulásának zavartalan lefolyását és biztosítja a közrendet. Az autósoknak a késlekedés elkerülése érdekében alternatív útvonalak igénybevételét javasolják. A közlekedés valamennyi részvevőjét türelemre, megértésre kérik, és a rendőrök utasításainak tiszteletben tartására szólítanak fel.

  • Prékop-i, Rozsnyó-vidék

Related Posts

A tűzoltók fokozott tűzveszélyre figyelmeztetnek a Rozsnyói járásban
Csütörtökön zárva lesz a városi hivatal
Szeptember 13-án kezdődik a háromnapos Rozsnyói Vásár