Gombaszög: utolsó lehetőség kedvezményes jegyre

„Elindult a visszaszámlálás, már csak 2 és fél hónap van hátra az év mindannyiunk által legjobban várt hetéig! Készüljetek fel, hogy elmerüljetek a különböző kulturális, közéleti, tudományos és zenei programokban, amelyek pontos időbeosztását folyamatosan töltjük fel a www.gombaszog.sk/program oldalra” – tájékoztattak a gombaszögi fesztivál szervezői, és felhívták a táborozók figyelmét, hogy ma véget ér a tavaszi kedvezményes jegyárusítás.

Az idei fellépők listája már most impozáns: Dzsúdló, Bródy János, Carson Coma, Deák Bill Gyula, Margaret Island, Csaknekedkislány, Péterfy Bori & Love Band, Mehringer, Aurevoir, Hundred Sins, Kiscsillag, Szabó Balázs bandája, Kristoaf, Leander Kills, Platon Karataev, Mordái, Co Lee, Sisi, jóvilágvan, Góbé. „Ez még messze nem minden. Az elkövetkezendő hetekben rengeteg jobbnál jobb előadót fogunk bejelenteni a közösségi felületeinken, szóval figyeljetek!” – a friss infókért érdemes tehát követni a fesztivál közösségi platformait.

Utolsó lehetőség a kedvezményes jegyekre!

A korai veréb jegyárak április 30-án érnek véget, azaz ma éjfélkor! Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy kedvezményesen szerezzétek meg a fesztiválbérleteteket: www.gombaszog.sk/jegyek

  • GNYT

Related Posts

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata
A gombaszögi Andrássy-kúria is harcba szállt az Év műemléke díjért
Gombaszög 2024 – elindult a tavaszi jegyvásár!