Nyári brigádmunkát kínál diákoknak a múzeum

A Rozsnyói Bányászati Múzeum csapatába ügyes fiatal embereket keresnek a nyári idényre, akik tárlatvezetőként szeretnének tapasztalatokat szerezni, illetve szívesen fejlesztenék képességeiket ebben a munkakörben.
 
Olyan középiskolás diákok vagy egyetemi hallgatók jelentkezését várják, akiket érdekel régiónk történelme, és új élményekkel, tapasztalatokkal, ismeretekkel szeretnének gazdagodni a nyár folyamán. A jelentkezőtől elvárt az idegennyelv-tudás (magyar, angol vagy német nyelv egyike), a kellemes fellépés, és előny, ha van tapasztalata a tárlatvezetői munkában.
 
Az érdeklődők a riaditel@banmuz.sk címre küldjék el a kérvényt, az életrajzot és a motivációs levelet legkésőbb május 17-ig. A jelentkezéshez csatolni kell a személyi adatok feldolgozásához adott beleegyezést is, a nyomtatvány itt letölthető:  https://www.banmuz.sk/informacie/dokument
 
A múzeum személyesen csak a kiválasztott jelentkezőkkel fog kapcsolatba lépni – hívja fel az érdeklődők figyelmét közösségi oldalán az intézmény.
 
– Prékop-i, Rozsnyó-vidék, fotó: BM FB
 
 
 

Related Posts

Harmadik Kor Egyeteme: képzést indítanak Rozsnyón 50 év felettiek számára
Kína szépségei – Xu Beihong Nemzetközi Ifjúsági és Gyermek Alkotóművészeti Pályázat
A szlovákiai magyar fiatalokat is várja a budapesti nyári egyetem