Közönségsiker a gömöri tervezők divatbemutatója – kinőtte a betléri helyszínt

Nagy sikerrel, ha nem szabadtéri rendezvényről lenne szó, azt mondhatnánk, telt házzal zajlott a gömöri divattervezők második alkalommal megrendezett bemutatója Betlérben. A szervező GemArt bebizonyította, hogy tájainkon is teremnek tehetséges, egyedi ruhákat alkotó tervezők és csinos, kifutóra illő modellek. 

Június 28-án eljött a tanévzáró és bizonyítványosztás napja, a szervezők pedig rögtön izgalmas programokat kínáltak a szünidőt megkezdő gyerekeknek. A betléri templom melletti térségen délután a kicsik kreatív workshopon vehettek részt, ahol a divattervezők vezetésével kézzel festett táskákat, hajpántokat, bőr karkötőket, öveket és fa ékszereket készítettek. Ezen kívül ugrálóvárral, vattacukorral, habshow-val, minidiszkóval is kedveskedtek nekik.

A gömöri tervezők divatbemutatója igencsak nagyszámú közönséget vonzott Betlérbe, és úgy tűnik, a rendezvény kinőtte ezt a helyszínt, így jövőre valószínűleg áthelyezik a csetneki vízivárba – vetették fel a csoport közösségi oldalán a szervezők.

Mivel a GemArt célja többek között a gömöri tehetségek, értékek bemutatása, népszerűsítése, természetes, hogy a divatbemutatón kínált finomságok, frissítők, kézműves sör is helyi volt, sőt egy  sportruházatot készítő régióbeli cég is bemutatta termékeit.

További képekért kattintson Facebook-oldalunkra!

  • Rozsnyó-vidék, fotó: Máté Gyöngyike

Related Posts

Gazdag csütörtök a Gombaszögi Nyári Táborban
Az Úsvit mozi vetítései júliusban
A közkedvelt gömöri gasztronómiai fesztivállal nyitott a Rozsnyói Kulturális Nyár