Tájékoztató a felnőttképzési tanfolyamról

Tájékoztató a felnőttképzési tanfolyamról


Esemény részletek


2014 februárjától távoktatási formában, országhatáron átnyúló „Helyi és térségi gazdaságfejlesztő menedzser” felnőttképzési tanfolyam indul, mely része a Miskolci Egyetem és a Kassai Műszaki Egyetem Gazdaságtudományi Karai együttműködésében megvalósuló „Gazdasági szakemberek képzése országhatáron átnyúló távoktatási hálózatban” című projektnek.

A képzéssel kapcsolatban tájékoztató rendezvényt tartanak 2013. november 25-én, hétfőn 14.00 órai kezdettel Rozsnyón, a Szövetség a Közös Célokért Területi Irodájában (Rákóczi Magyar Ház, Komensky u. 4., a Tesco mögött).

 A rendezvény programja:

– Tájékoztató a helyi és térségi gazdaságfejlesztés témakörben induló képzésekről: helyi foglalkoztatás szervező, klasztermenedzser, európai kisvállalkozó

– Bemutató a távoktatási képzés működéséről

– Jelentkezési feltételek ismertetése

 

A tájékoztatóra várják a vidékfejlesztési szervezeteknél, települési önkormányzatoknál, szociális szövetkezetekben, CLLD menedzsmentben gazdasági tevékenységet is végző civil szervezeteknél irányító, alkalmazott vagy önkéntes munkát vállaló a helyi gazdaságfejlesztés területén ismereteiket gyarapítani szándékozókat.

 A tájékoztatón való részvétel a képzésekre való jelentkezésnél előnynek számít.

Információk a képzés céljairól, célcsoportjáról és elérhetőségekről a felhívásban találhatók.

-rozsnyovidek.sk

forrás: SZKC

kép forrása: http://tavoktatas-2013.blogspot.sk

 



Hagyj üzenetet