39. Újévi pozsálói túra

39. Újévi pozsálói túra


Esemény részletek


A Rozsnyói Volovec Szlovákiai Turistaklub, Rozsnyó város és Csucsom község minden érdeklődőt vár a 2017. január 7-én, szombaton 39. alkalommal szervezett újévi pozsálói túrára.

A gyülekező 7.00 és 8.30 óra között lesz a rozsnyói autóbuszállomáson, innen szállítják a résztvevőket 7.30 és 8.30 között Csucsomba, ahonnan a túra indul. Az újévi túra a hagyományos útvonalon, a zöld turistajelzés mentén halad Csucsomból a Kiskő, Nagykő (1293 m) – ünnepi beszéd 11.00 órakor -, a pozsálói menedékház érintésével, majd a csucsomi kultúrházban ér véget, ahol meleg tea várja a túrázókat. A túra végeztével Csucsomból a 13.30-tól 16.00 óráig közlekedő ingajáratokkal jutnak majd vissza a résztvevők Rozsnyóra. A részvételi díj 3 €, tartalmazza a jelvényt, részvételi lapot és az útiköltséget (a regisztrációnál fizetendő, de a jelvény és a részvételt igazoló oklevél a turistaháznál is megvásárolható)

 

 

ujevi-tura

A szervezők felhívják a résztvevők figyelmét arra, hogy a túra idején az egészségügyi szolgálat csak a kijelölt útvonalon lesz biztosítva. Mindenki saját felelősségére vesz részt a túrán.

 

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet