Gombaszögi Nyári Tábor: pénteki válogatás

Gombaszögi Nyári Tábor: pénteki válogatás

Javában zajlik a Gombaszögi Nyári Tábor, ezúttal a pénteki programból szemezgettünk.

Július 14-én délelőtt a Labirintus Udvarban Molnár Kriszta tart workshopot, akitől megtudhatjuk, hogyan lehetünk kapcsolatban a testünkkel, a Restitető műsora pedig arra keresi a választ, Mi a közös a nagymagyari roma rapper és az érsekújvári Kassák Lajos képzőművész, költő, a magyar avantgarde mozgalom meghatározó alakja között?

A Tóth Károly sátorban Duray Miklósra emlékeznek, a Ma7 sátrában magyar politikusok beszélgetnek az érdekérvényesítésről. Délután a Labirintus Udvarban a szexualitás és a pornográfia lesz a téma, valamint a nepáli élet és turizmus a földrengés után. A Szólj Be a papnak! című program során a résztvevők azt boncolgatják a különböző felekezethez tartozó lelkészekkel: Hol van Isten a bajban? A Labirintusban évente szereplő népszerű Pál Feri atya előadásának témája a Belső béke viharos időkben, avagy mit kezdjek a külső – belső nehézségeimmel?

A pénteki nap programjában – ahogy egész héten – sokféle kézműves foglalkozás közül lehet választani, de lesz Táncdal és Karaoke, történelmi fényképészet, zsonglőr mutatvány, csocsó bajnokság, népdaléneklés, sakkverseny, Petőfi kvíz, mesekocsma felnőtteknek, 5 órai tea az Új Nővel és irodalmi táncház is.

A zenei színpadokon egyebek mellett Damara, Azahriah, Bohemian Betyars és Jóvilágvan koncert, a Folkszöglet műsorában a Kaschauer Klezmer Band és Herczku Ágnes szerepel.

A teljes program a tábor honlapján található.

  • Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet