A Rozsnyói Kulturális Nyár zárórendezvénye: Latin-disco táncok és a pecsétgyűjtő játék kiértékelése

A Rozsnyói Kulturális Nyár zárórendezvénye: Latin-disco táncok és a pecsétgyűjtő játék kiértékelése


Esemény részletek


Rozsnyó város vezetése és a társszervezők idén is zenés és egyéb szórakoztató programokkal színesítik a helybeliek és a turisták szabadidejét a nyári szünetben. A főtéren minden vasárnap délután 16:00 órától más-más előadó, együttes mutatja be produkcióját, illetve a helyi intézmények – művészeti iskolák, múzeumok, könyvtár – is készülnek rendezvénnyel. 

Szeptember 1-jén, a Rozsnyói Kulturális Nyár zárórendezvényén a Jas Magán Művészeti Alapiskola és a SAMBED Táncklub latin-disco stílusú csoportos és szóló koreográfiákat mutat be a Bányászok terén. A belépés díjtalan. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény helyszíne a történelmi városháza lesz.

Ezen a napon, a rendezvénysorozat utolsó vasárnapján kerül sor a pecsétgyűjtő játék kiértékelésére, ahol a szervezők meglepetéssel várják a közönséget. Az előző évekhez hasonlóan idén is zajlott a nyereményjáték, melynek keretében a legtöbb eseményen résztvevő és kártyájukra pecsétet gyűjtő  látogatók értékes díjakat nyerhetnek. – pr-i, rozsnyovidek, fotó: pixabay.com


Hagyj üzenetet