Éjszaka a múzeumban – kalandos ismerkedés a denevérekkel

Éjszaka a múzeumban – kalandos ismerkedés a denevérekkel


Esemény részletek


Izgalmas programot kínál a Rozsnyói Bányászati Múzeum az alapiskolák 3. és 4. osztályos tanulói számára, melynek során közelebbről megismerhetik a titokzatos éjjeli lényeket, a denevéreket.

A gyerekek a főtéri Galériában töltik az éjszakát, az est folyamán megnézik a denevérekről szóló új kiállítást, majd elbeszélgetnek Miroslav Fulín zoológussal, a kiállítás szerzőjével. A kézműves foglalkozás során elkészíthetik a saját denevérüket, lesz kvízjáték, kötetlen szórakozás és sok meglepetés. A program egyik legkalandosabb részének ígérkezik a természetbe tett séta a denevérek nyomában, ahol a gyerekek megfigyelhetik a denevérek befogását a speciális hálóba.

A program június 24-én, pénteken 17.00 órakor kezdődik és 25-én, szombaton 8.00 órakor ér véget. A gyerekek vigyenek magukkal váltócipőt, kispárnát, hálózsákot, polifoam matracot (karimatka), kényelmes ruházatot  (alvásra), törülközőt, tisztálkodószereket, zseblámpát, terepre való öltözéket, egészségügyi biztosítási kártyát és hideg vacsorát. A reggelit a szervezők biztosítják.

 

denevér éjszaka

A részvételi díj 5 €, a jelentkezési határidő június 22. A jelentkezési lap a Rozsnyói Bányászati Múzeum honlapján található. 

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet