Mézeskalács díszítő tanfolyam

Mézeskalács díszítő tanfolyam


Esemény részletek


A Lada kreatív a Rozsnyói Bányászati Múzeummal együttműködve idén is megszervezi karácsonyváró mézeskalács díszítő tanfolyamát, melyre 2018. november 28-án, szerdán 17 órától kerül sor a főtéri Galériában.

“Közösen felfedjük a puha mézeskalács és a tojásfehérje-bevonat titkát” – ígéri Ing. Dana Lacková. A résztvevők megkapják a levegős és puha mézeskalács receptjét, amely nem keményedik meg és a szervezők tapasztalata szerint akár fél évig is eláll. A tanfolyamon közösen kipróbálják a díszítőzsákkal való “édes” rajzolást, megtanulnak egyenes vonalat és szép hullámokat is húzni. Az elkészült mézeskalácsot csinos dobozkában vihetik haza a tanfolyam résztvevői.

A körülbelül kétórás tanfolyam ára 15 € (az ár tartalmaz tíz mézeskalácsot, bevonatot, díszítőzacskót és dobozt). Jelentkezni a 0905 657 639-es vagy a 058/734 37 10-es telefonszámon, illetve a dana.lackova@centrum.sk e-mail címen lehet. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy a tanfolyam előtt legalább három nappal korábban regisztráljanak, hogy mindenki számára előkészíthessék az alapanyagokat és munkaeszközöket.

  • pri-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet