Rovátka Játszóház – Rovás Őszi Fesztivál

Rovátka Játszóház – Rovás Őszi Fesztivál


Esemény részletek


Október 22. szombat, 14.30

Rovátka Játszóház
Péter Krisztina és Ötvös Anna vezetésével folytatódnak a közkedvelt játszóházi foglalkozások. A Rovás az idei iskolaévben sorban a másodikat nyitja meg, amelyben agyagból és papírból készítenek őszi és téli ablak- és asztaldíszeket, de lesz gyertya-, tarisznya- és trikófestés is. A nagy munkában elfáradt gyerekeket (és felnőtteket) pedig a már megszokott meseolvasás pihenteti.

A Rovás Őszi Fesztivál célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a kortárs művészeket és a többnemzetiségű, eltérő korosztályú művészetkedvelőket.
A fesztivállal a Társaság Kassa kulturális és képzőművészeti életének kedvezőbb megítéléséhez szeretne hozzájárulni. Az Őszi Fesztivál programjai között érdekes színházi előadások, workshopok, koncertek, filmvetítések találhatók. A programokkal a szervezők a Rovás Galéria és a Művészklub megnyitására fókuszálnak, amely a Rovás Akadémia épületében található, a Kmeťova utca 34. alatt.

A rendezvény a Rovás Polgári Társulás és a Kassai Thália Színház együttműködésében valósul meg. A fesztivál védnöke Czimbalmosné Molnár Éva, a Magyar Köztársaság kassai főkonzulja.

www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2011-10-22
Helyszín: Márai stúdió


Hagyj üzenetet