Szerelmes, nyári dal – új videóklippel jelentkezett Pál-Baláž Karmen

Szerelmes, nyári dal – új videóklippel jelentkezett Pál-Baláž Karmen

Előző sikeres számai, az „Anjel“, a „Nádej“ és a „Púšťam ťa“ után megjelent Pál-Baláž Karmen negyedik videóklipje a „Kúzlo“ című bemutatkozó albumról. A „Zažiť ešte raz“ című újdonság igazi vidám, nyári dal, tele szerelemmel és napsütéssel. Adam Ďurica és a rapper Akalaky szerzeményéhez a klipet a besztercebányai Robo Bošeľa rendezte.

Nagyon örülök, hogy ehhez a számhoz sikerült egy videoklipet is forgatni, amit még el tudtunk készíteni a járások koronavírus miatti lezárása előtt. Azt szerettük volna, hogy ez egy nyári, pozitív klip legyen, amelyből jó energia árad. Šaštínban, a tó mellett forgattuk, és a western jellegű Ranch 13-ban, Nemšová községben. A klipben tűz mellett játszódó, éjszakai jelenetek is vannak, ezeket hajnali háromkor vettük fel. Bár ez egy nyári klip, én majdnem megfagytam, mert 2 fok volt. Ki kellett bírnom, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne nevet Karmen. „A klip érdekessége, hogy nem színész játszik benne, hanem a barátommal szerepelek. Nem kellett semmit megjátszanom, azt akartuk, hogy a lehető legtermészetesebb legyen. Mindannyian nagyon ügyesek voltunk, és annak köszönhetően, hogy éjjel is forgattunk, mindez egy nap alatt elkészült, mondja az énekesnő.

Már várja a találkozást a rajongókkal

Karmen a „koronaszünet“ ellenére sem veszítette el az optimizmusát, és folytatni szeretné a koncertek előkészületeit. Bízom benne, hogy hamarosan minden helyreáll, és elmehetek a zenekaromhoz Kassára, akikkel intenzíven dolgoztunk a nyári koncertek és a teljes szezon repertoárjának összeállításán, ahol be akartuk mutatni az embereknek az albumomat. Most mindez elakadt, de remélem, hogy nemsokára találkozunk, és folytatjuk a próbákat annak ellenére is, hogy talán a rajongókkal egész nyáron nem látjuk egymást élőben a koncerteken.

  • Natália Novotná, ford.: Prékop I., fotó: René Bošeľa

 



Hagyj üzenetet