Hatékony sajtómegjelenés – tréning civil szervezetek számára

A Kárpátok Alapítvány felhívja azon nonprofit szervezetek figyelmét, melyek szeretnék eredményesebben bemutatni, propagálni szervezetük tevékenységét a médiában, hogy 2013. november 28-án tréninget szervez, melynek témája a sajtóval való hatékony kommunikáció (Ako efektívne komunikovať s médiami). A tanfolyamon elsősorban a sajtóközlemény előkészítésével és terjesztésével, valamint az interjú adás fogásaival ismerkednek meg a résztvevők. Megtudják, mi érdekli a sajtó munkatársait, hogyan kell velük kapcsolatot teremteni és hogyan érhető el a lehető legnagyobb sajtónyilvánosság. A tréning folyamán elméleti előadások, gyakorlati csoportmunkák és közös megbeszélések váltják egymást Slavomír Szabó újságíró vezetésével.

Jelentkezési határidő: 2013. november 20. A tanfolyamra csak a kelet-szlovákiai, Kassai és Eperjes megyékből jelentkezhetnek civil szervezetek. A résztvevők korlátozott létszáma miatt a Kárpátok Alapítvány választani fog a jelentkezők közül.

A tréning helyszíne: Kassa, Letná 27.

Részvételi díj: 17 €, tartalmazza a terembérletet, oktatási anyagokat, ebéd (pizza), frissítő, előadó díját.

Jelentkezési lap és bővebb információ a Kárpátok Alapítvány honlapján érhető el.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, információk, képek, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges (kivéve ha egy konkrét dokumentumban egyéb külső szerző vagy forrás van feltüntetve)!