Fotóverseny diákoknak: téma a Szlovák-karszt

Fotóverseny diákoknak: téma a Szlovák-karszt

A Szlovák-karszt Nemzeti Park Igazgatósága a rozsnyói Pavol Dobšinský Gömöri Könyvtárral együttműködve meghirdette a Szlovák-karszt – Ember és bioszféra című, ifjúságnak szóló dokumentum fotóverseny hetedik évfolyamát. A versenybe olyan diákok jelentkezését várják, akik szeretnek a természetbe járni, szívesen fotóznak és érdekli őket a Szlovák-karszt élővilága és tájai.

A verseny témája: A Szlovák-karszt területének növényei, állatai, tájai, illetve az ember és az itteni természet kölcsönös kapcsolatát dokumentáló felvételek. A fényképek ábrázolhatnak részleteket vagy egész jeleneteket, pozitív és negatív szemszögből is. A fotóversenyben a Szlovák-karszt Nemzeti Park Igazgatóságának területi hatáskörébe tartozó alapiskolák 6-9. osztályos tanulói és középiskolák diákjai vehetnek részt (Rozsnyói járás, a Kassa-vidéki járás nyugati része).

Nevezési határidő: 2014. május 12. A verseny részletei a nemzeti park honlapján találhatók.

-pr, rozsnyovidek.sk

ember es bioszfera

 

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet