Álláspályázat: városi tévétársaság ügyvezetője

Álláspályázat: városi tévétársaság ügyvezetője

Pályázatot hirdettek a Rozsnyói Városi Televízióstúdió megüresedett ügyvezetői posztjára, határozatlan időre, előreláthatólag május 1-i belépéssel. A jelentkezőnek teljes középiskolai végzettséggel kell rendelkeznie és legalább ötéves gyakorlattal a tömegtájékoztatásban, vagy a társaság tevékenységével megegyező területen szerzett teljes középiskolai végzettséggel és legalább hároméves gyakorlattal a (regionális, helyi vagy országos) médiában, vagy a társaság tevékenységével megegyező területen szerzett, minimum alapfokú egyetemi végzettséggel és a (regionális, helyi vagy országos) médiában szerzett legalább egyéves gyakorlattal. A feltételek között szerepel még a büntetlen előélet és a B típusú autóvezetői jogosítvány, előny a magyar nyelv aktív ismerete, illetve az angol nyelvtudás. Azok a jelentkezők, akik megfelelnek a feltételeknek, továbblépnek egy következő, szűkebb válogatásba, ahol bemutatják a társaság vezetéséről szóló saját projektjüket.

A jelentkezéseket 2014. április 11. 11.30 óráig kell eljuttatni az alábbi címre: Mestský úrad Rožňava, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava (a borítékra írják rá „Výberové konanie: konateľ spoločnosti MTVŠ“). A részletes, szlovák nyelvű álláshirdetés a városi televízió honlapján található.

-pr, rozsnyovidek.sk

forrás, fotó: RVTV

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!

 



Hagyj üzenetet