Tavaszi takarítás a városban

Tavaszi takarítás a városban

Rozsnyó város vezetése felhívja az iskolák, szervezetek, magánvállalkozók, üzletláncok és a lakosság figyelmét, hogy 2014. április 7-e és 11-e között kapcsolódjanak be a tavaszi takarításba. Az akció keretében a lakosok a háztartási hulladékot és a közterekről származó szemetet egyenesen a megrendelt nagy kapacitású konténerekbe rakhatják. A szemétszállítás menetrendje a következő lesz:

április 7. központ, Stred-lakótelep

április 8. Dél-lakótelep, a Kaszárnyák mellett és a Téglagyár mögött

április 9. P. J. Šafárik-lakótelep, Podrákoš

április 10. Varga-domb

április 11. Rozsnyóbánya, Sajóháza (Nadabula)

A nagy űrtartalmú konténerekbe ne dobjanak háztartási elektromos hulladékot (hűtő, mosógép, televízió, számítógép…), kertekből és parkokból származó biológiai elbomló hulladékot (levelek, ágak, száraz fű), autógumit, fémet, káros háztartási szemetet (akkumulátor, elem, égő stb.). A biológiai elbomló hulladékot a konténerek mellett kell összegyűjteni, a káros anyagokat tartalmazó, veszélyes, háztartási elektromos szemetet, valamint a használt autógumikat mobil gyűjtés keretében április 10-én szállítják el 7.00 és 17.00 óra között. Konténereket az alábbi elérhetőségeken lehet rendelni 8.00 és 14.00 óra között: Városi Hivatal, Šalamon L., 3. emelet, 305. sz. iroda, telefonszám: 777 32 33, mobil: 0917 877 294.

-pri-i, rozsnyovidek.sk

takarítas

 A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet