Szlovákiai Magyar Dal Napja – Szavazz, hogy ki lépjen fel!

A Gombaszögi Nyári Tábor utolsó napja idén a felvidéki zenekaroké lesz. Hogy ki lépjen fel, most a közönség döntheti el! A győztest a rádió és a tévé is a műsorára tűzi.

A Gombaszögi Nyári Tábor hazai akkordokkal fog zárulni az idén: július 20-án, vasárnap a felvidéki magyar zenekarok vehetik birtokukba a fesztivál nagyszínpadát Krasznahorkán. Összesen huszonhét együttes jelentkezett Felvidék minden tájáról. A zenekarokat szakmai zsűri is értékeli, a közönség kedvencei viszont közvetlenül felkerülhetnek a Szlovákiai Magyar Dal Napjának műsorára.

GNYT 1

A tét nem kevés: Az együttesek a Gombaszögi Nyári Tábor fesztiváli nagyszínpadán játszhatnak, a nagyoknak kijáró felszerelést és technikát használhatják, háttérben egy élőképes LED panellel. A koncertről élő felvétel készül, így a győztes zenekar számát műsorára tűzi a Pátria Rádió és a Szlovák Televízió magyar adása is.

Szavazni június 22-ig lehet a Gombaszögi Nyári Tábor facebook-oldalán. A közönség és a zsűri által kiválasztott zenekarok így olyan nagy nevek közt szerepelhetnek, mint a Tankcsapda, Punnany Massif, Intim Torna Illegál és a Jóvilágvan. További információk a tábor facebook-oldalán és honlapján találhatóak.

-rozsnyovidek.sk

forrás: GNYT

GNYT magy dal napja

Kapcsolódó írásaink:

A Szenci és a Nyitrai járás ingyen megy Gombaszögre!

Sikerül(t)-e változtatni Európán? – Értékelés Gombaszögön

Szlovákiai Magyar Dal Napja – Felhívás

Ilyen volt – Gombaszög 2013 számokban

Gombaszögi Nyári Tábor 2014 is