Felhívás: Bolyai Nyári Akadémia 2015

Felhívás: Bolyai Nyári Akadémia 2015

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége felhívja az érdeklődő pedagógusok figyelmét, hogy a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége meghívására felvidéki magyar pedagógusok vehetnek részt 2015. július 12–18. között a XXIII. Bolyai Nyári Akadémián.

Jelentkezni az SZMPSZ honlapjáról letölthető jelentkezési lapon, az ott található tanfolyamokra lehet 2015. június 15-ig.

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége, mint vendéglátó biztosítja a szállást, étkezést és a továbbképzés díját. Az SZMPSZ megfelelő létszámú jelentkező esetén autóbuszt indít Komáromból, melynek útvonalát, illetve további részleteket a jelentkezés elfogadása után írásban közöljük. Az autóbusz költsége SZMPSZ tagoknak 50 €, nem tagoknak 100 €. Az útiköltség további részét az SZMPSZ pályázati forrásból téríti. Amennyiben nem indul autóbusz, az érdeklődőknek az utazást egyénileg kell megoldani.

Bővebb felvilágosítást az SZMPSZ Központi Iroda munkatársai adnak a 035 7713 572 vagy a 035 7714 755 telefonszámokon és az irodavezeto@szmpsz.sk e-mail címen.

Jelentkezni az alábbi szakcsoportokra lehet: osztályfőnökök, iskolai könyvtárosok, ének-zene, kórusvezetés, hangszerhasználat, képzőművészetek, testnevelés és sport, kémia, iskolavezetés és menedzsment, biológia, földrajz, fizika, képzőművészet és kommunikáció, magyar nyelv és irodalom.

A tanfolyamok részletes tartalma megtekinthető a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége honlapján.

 

forrás: ww.szmpsz.sk, illusztrációs kép: iothu.sharedby.co



Hagyj üzenetet